Tenim pla! Ens anem de tapes amb la “11a Ruta de la Tapa de Castelldefels”

El dilluns 7 de maig es posa en marxa l’onzena edició de la Ruta de la Tapa de Castelldefels, que es prolongarà fins al pròxim dia 30 de juny.

El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, un cop més organitza una Ruta gastronòmica per promocionar i degustar exquisides tapes, per un preu de 3 € amb beguda inclosa i com a novetat podràs degustar un còctel a preu de 5 €. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer dins i fora de Castelldefels l’excel·lència de la nostra gastronomia. Comptem amb 29 magnífiques tapes creatives i innovadores per no parlar dels 3 magnífics còctels ….

El president del Gremi, Sr. Manuel Ángel Ortiz Chumillas, vol que tinguin pla a Castelldefels, en els 31 establiments que participen en aquesta Ruta, un itinerari perfecte per conèixer bars, restaurants i xiringuitos de Castelldefels. Cada comensal tindrà un plànol amb la ubicació i aquell que completi el 50% amb el segell de l’establiment, entrarà en el sorteig d’una Tablet.

La 11a RUTA DE LA TAPA, organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, amb les col·laboracions de l’Ajuntament de Castelldefels, l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, la revista La Premsa, l’agència de comunicació totoci, i els patrocinis de Cerveses Damm i SOLBAR .

En aquesta ocasió el jurat professional ha estat format per: Albert Mendiola (Millor Cuiner 2017), Antonio Ponce Fernández (Gremi d’Hostaleria de Castelldefels), Sonia Sarnago Tejero (Escola d’Hostaleria de Castelldefels), Ana Quesada de l’Àguila (regidora- delegada de Comerç, Turisme, Hostaleria i Habitatge), Agustín Pedregal (Professor Escola d’Hostaleria de Castelldefels), Joan Capell Verge (Gastrònom – La Premsa), Diego Giménez Carro (totoci), Raquel Vargas (Gremi d’Hostaleria de Castelldefels) ,, Tomas Garcia (M & T Magazine) que seran els encarregats d’atorgar els premis.

Podràs resistir al nostre pla?

Les millors tapes del Baix Llobregat les tens a Castelldefels, vine a comprovar-ho!